|
||||
Akcesoria do grillowaniadodany przez: patryshia Łopatki, widelce i szczypce, koniecznie z długimi rączkami, świetnie sprawdzają się przy przewracania i zdejmowania z rusztu produktów. Dobrze mieć pod ręką grubą, ochronną rękawicę, a także pędzelek do smarowania mięs i warzyw marynatami lub oliwą. więcejprzypalony tłuszczdodany przez: aleksa6 jeśli podczas smażenia faworków tłuszcz się przypala należy włożyć do niego surowy ziemniak więcejZiemniaki smażonedodany przez: aleksa6 Ziemniaki smażone ładnie się zrumienią, jeśli posypiemy je lekko mąką. więcejAby dobrze ubić śmietanędodany przez: aleksa6 należy ją uprzednio schłodzić,a w czasie ubijania dodamy szczyptę soli.Dobrze jest także schłodzić miskę i trzepaczkę.Nie należy nastawiać miksera nanajwyższe obroty,gdyż w ten sposób powstanie zamiast pianki masełko. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|