Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Akcesoria do grillowania

dodany przez: patryshia Łopatki, widelce i szczypce, koniecznie z długimi rączkami, świetnie sprawdzają się przy przewracania i zdejmowania z rusztu produktów. Dobrze mieć pod ręką grubą, ochronną rękawicę, a także pędzelek do smarowania mięs i warzyw marynatami lub oliwą. więcej więcej

przypalony tłuszcz

dodany przez: aleksa6 jeśli podczas smażenia faworków tłuszcz się przypala należy włożyć do niego surowy ziemniak więcej więcej

Chrupiąca skórka

dodany przez: Marzena zimna woda więcej więcej

Ziemniaki smażone

dodany przez: aleksa6 Ziemniaki smażone ładnie się zrumienią, jeśli posypiemy je lekko mąką. więcej więcej

Zageszczanie sosow

dodany przez: Marzena siemie lniane więcej więcej

Aby dobrze ubić śmietanę

dodany przez: aleksa6 należy ją uprzednio schłodzić,a w czasie ubijania dodamy szczyptę soli.Dobrze jest także schłodzić miskę i trzepaczkę.Nie należy nastawiać miksera nanajwyższe obroty,gdyż w ten sposób powstanie zamiast pianki masełko. więcej więcej

Świeże masło

dodany przez: major161 ... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher