|
||||
Duszone wątróbkdodany przez: trini6 Duszone wątróbki lub inne podroby będą delikatne i soczyste, jeżeli dwie godziny przed przyrzadzeniem namoczy sie je w mleku. więcej![]() Zlewozmywakdodany przez: patryshia stalowy nierdzewny przecierajmy po każdym zmywaniu suchą ściereczką, bo woda może zostawić na jego powierzchni nalot z "kamienia". Gdy już taki się pojawi potraktujmy go ciepłym roztworem octu lub kwasku cytrynowego. więcej![]() Mięsododany przez: paula26013 przechowywanie w węglu drzewnym. W lecie mięso jest świeże przez tydzień więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|