Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Pyszna soczewica

dodany przez: Marzena wystarczy kilka śliwek suszonych więcej więcej

Jajka

dodany przez: gosik1212 Gotowanie jajek. więcej więcej

Klarowanie galarety

dodany przez: aleksa6 Proces klarowania galarety można przyśpieszyć dodając oprócz białka kurzego łyżeczkę octu. więcej więcej

Pierogi Ruskie

dodany przez: kotto Aby pierogi ruskie były bardziej delikatne w smaku dodaj do farszu suszoną cebulę zamiast surowej. więcej więcej

Piana z białek

dodany przez: gocha73 Piana z białek więcej więcej

Mleko do twarogu

dodany przez: major161 Mleko do twarogu więcej więcej

Aromatyczne kotlety

dodany przez: Marzena pomogą platki kukurydziane lub ziarna sezamu. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher