Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Kalafior

dodany przez: julias Kalafior nie straci białej barwy więcej więcej

Ziemniaki do indyka

dodany przez: aleksa6 Upieczone w oleju i maśle ziemniaki będą wspaniałym dopełnieniem soczystego mięsa z indyka. więcej więcej

Jajko ugotowane

dodany przez: major161 Jajko ugotowane więcej więcej

Apetyczne babki

dodany przez: Marzena cukier więcej więcej

zołty rosół

dodany przez: karoolla1987 zeby rosół był bardziej rzułciutki trzeba dodac troszke kurkumy więcej więcej

Lukier na strucli

dodany przez: trini6 Jeśli lukier na strucli nie chce zastygnąć. Polukrowaną struclę wstaw na chwilę do piekarnika nagrzanego do 200°C. Nadmierna ilość wody powinna odparować i wtedy lukier zastygnie. więcej więcej

Zagęszczanie zup śmietaną

dodany przez: trini6 wymieszać śmietanę z niewielką ilością mąki, lekko posolić, połączyć z kilkoma łyżkami zupy a następnie wlać do pozostałej zupy i zagotować. W ten sam sposób można również doprawiać zupę jogurtem naturalnym. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher