Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Aby ciasto nie opadlo

dodany przez: Marzena przytrzymaj w piekarniku więcej więcej

ziemniaki

dodany przez: diduś zeby starte ziemniaki nie zczerniały wystarczy do nich dodac troche smietany więcej więcej

Mąka i grudki

dodany przez: anlolek 1. Aby mąka zmieszana z wodą pozostała jednolita nie wytworzyła grudek należy dodać do niej soli. więcej więcej

Aby nie wypłynęło białko...

dodany przez: anlolek Aby z pękniętego podczas gotowania jajka nie wypłynęło białko... więcej więcej

Ladny kolor flakow

dodany przez: Marzena mielona czerwona papryka więcej więcej

Gotowanie ryzu

dodany przez: Marzena sposob gotowania więcej więcej

Zolte ziemniaki

dodany przez: Marzena szczypta przyprawy kurkumy więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher