Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

krojenie ziół

dodany przez: karoolla1987 krojenie powinno odbywać się na plastikowej deseczce; jeśli używamy drewnianej, powinna ona być wcześniej zmoczona; w suchą drewnianą deseczkę wsiąka cenny sok więcej więcej

obieranie roślin przyprawowych

dodany przez: karoolla1987 jeśli rośliny przyprawowe wymagają obieranie, robimy to bezpośrednio przed użyciem więcej więcej

korzenie roślin

dodany przez: karoolla1987 korzenie roślin należy owinąć folia aluminiową lub umieścić w foliowej torebce; w ten sposób przeciwdziałamy ich wysuszeniu więcej więcej

świeże zioła

dodany przez: karoolla1987 rośliny przyprawowe liściaste dobrze jest skropić wodą i włożyć do lodówki w foliowej torebce więcej więcej

jarzyny

dodany przez: karoolla1987 Jarzyn nie należy moczyć w wodzie, gdyż tracą wiele cennych składników odżywczych. Przygotowujemy je bezpośrednio przed gotowaniem więcej więcej

świeże truskawki

dodany przez: karoolla1987 Aby truskawki były dłużej świeże najpierw je płuczemy i starannie osuszamy a następnie usuwamy szypułki więcej więcej

smak pomidorów i ogórków

dodany przez: karoolla1987 Pomidory i ogórki najlepiej smakują gdy są przechowywane w temperaturze pokojowej więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher