Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Delikatny majonez

dodany przez: Marzena sok z cytryny więcej więcej

Delikatny smak czosnku

dodany przez: trini6 czosnek nie zdominuje smaku potrawy, gdy ząbkiem przeciętym wzdłuż natrze się dno garnka lub patelni więcej więcej

Deseczka do krojenia

dodany przez: domciak Jeżeli kroisz na niej czosnek czy cebulę, rób to na tej samej stronie. Natomiast aby usunąć nieestetyczne plamy z owoców i warzyw, to namocz ją na noc w wodzie z octem. A jeżeli się wypaczyła, to możesz ją wyprostować mocząc przez chwilę w wodzie, a później przycisnąć ją ciężkim przedmiotem (np.: garnkiem pełnym wody) więcej więcej

długo piekące mieso na kotleciki

dodany przez: karoolla1987 mięso które się długo piecze można wcześniej zmielić i uformować z nich kotleciki więcej więcej

Długo świeże rzodkiewki

dodany przez: Marzena Jest sposób by rzodkiewki pozostawały długo świeże. więcej więcej

Długo świeże sery żółte

dodany przez: Marzena pomocna kostka cukru więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher