Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Suche rodzynki

dodany przez: SylwiaLilianna Wyschnięte rodzynki znów będą soczyste więcej więcej

Suche mięso

dodany przez: SylwiaLilianna Pieczone mięso drobiowe nie wysycha więcej więcej

strzelajacy boczek

dodany przez: karoolla1987 strzelanie więcej więcej

Strucla makowa

dodany przez: Marzena dodaj do maku trochę ciasta. więcej więcej

Steki - porady

dodany przez: patryshia Najwazniejsze jest mieso. Musi byc delikatnie poprzerastane zylkami tluszczu. To mieso, marynowane lub nie, musi byc rzucone na bardzo goracy grill, zeby jak najszybciej powierzchnia miesa byla zesmazona na brazowo. W ten sposob przy dalszym smazeniu soki z mieso zostaja w miesie, a nie wykapuja. Gdy soki wykapuja, stek zamienia sie w... więcej więcej

Stary ser do mleka

dodany przez: Ania K. Stary, stwardniały żółty ser .......... więcej więcej

Stary ser do mleka

dodany przez: major161 Stary ser do mleka więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher