|
||||
Sposób na świeżą zieleninędodany przez: trini6 zioła i zielenina zachowają świeżość, jeśli będziemy przechowywać je w lodówce, zawinięte w zwilżony wodą papierowy ręcznik i włożone do plastikowej torebki lub zamkniętego pojemnika. Zwiędnięte należy zanurzyć na 2 godziny do zimnej wody więcejSposób na sypki ryżdodany przez: trini6 ryż będzie idealnie sypki, jeśli podczas gotowania, kilka razy doda się do niego nieco zimnego mleka więcejSposób na stare ziemniakidodany przez: trini6 stare przywiędłe ziemniaki przed obraniem włożyć na pół godziny do zimnej wody. Nabiorą jędrności więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|