Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sposób na wklęsły sernik

dodany przez: Marzena trzeba ściąć obwódki więcej więcej

Sposób na twarde bakalie

dodany przez: Marzena pomoże parująca woda więcej więcej

Sposób na świeżą zieleninę

dodany przez: trini6 zioła i zielenina zachowają świeżość, jeśli będziemy przechowywać je w lodówce, zawinięte w zwilżony wodą papierowy ręcznik i włożone do plastikowej torebki lub zamkniętego pojemnika. Zwiędnięte należy zanurzyć na 2 godziny do zimnej wody więcej więcej

Sposób na ścieranie chrzanu

dodany przez: Marzena żeby nie szczypały oczy więcej więcej

Sposób na sypki ryż

dodany przez: trini6 ryż będzie idealnie sypki, jeśli podczas gotowania, kilka razy doda się do niego nieco zimnego mleka więcej więcej

Sposób na suchy ser żółty

dodany przez: Marzena jest na to rada więcej więcej

Sposób na stare ziemniaki

dodany przez: trini6 stare przywiędłe ziemniaki przed obraniem włożyć na pół godziny do zimnej wody. Nabiorą jędrności więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher