Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

polewanie piwem kiełbasek

dodany przez: karoolla1987 podczas pieczenia możesz polewać kiełbasy jasnym lub ciemnym piwem więcej więcej

kiełbaski z grilla

dodany przez: karoolla1987 przed pieczeniem kawałki kiełbasy natnij z wierzchu a w nacięcia powkładaj czosnek utarty z majerankiem więcej więcej

Pieczenie mięsa

dodany przez: Ania K. By nie kuczyło się i nie było twarde.... więcej więcej

grillowanie

dodany przez: karoolla1987 na grilla najlepsze są specjalne kiełbaski do tego celu przeznaczone, ale nadają się również inne byle nie były podsuszane więcej więcej

Solone śledzie

dodany przez: Ania K. Solone śledzie będą delikatniejsze...... więcej więcej

szaszłyki mieso o krotkim czasie pieczenia

dodany przez: karoolla1987 najlepsze są szaszłyki z mięsa o krótkim czasie pieczenia: wątróbka, pierś kurczaka lub indyka, polędwica wieprzowa więcej więcej

Gotowanie jajek

dodany przez: Ania K. By łatwo dały się obierać.... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher