Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

aromatyczne mieso z grilla

dodany przez: karoolla1987 każdy kawałek mięsa będzie bardziej aromatyczny i soczysty, jeśli przed ułożeniem na grillu umieścisz go minimum na 30 minut w marynacie. Jeszcze lepsze bedzie gdy poleży w marynacie 12 - 24 godzin więcej więcej

kotlety, steki i sznycle

dodany przez: karoolla1987 kotlety, steki i sznycle przewracaj na ruszcie tylko raz, będą bardziej soczyste więcej więcej

przewracanie miesa na grillu

dodany przez: karoolla1987 grubsze kawałki mięsa jak np. kawałki kurczaka przewracaj kilka razy więcej więcej

Białe pieczarki

dodany przez: Ania K. By nie ciemniały.... więcej więcej

kotlety na grillu

dodany przez: karoolla1987 kotlety na grillu upieką się równomiernie jeśli nie będą grubsze niż 2 cm więcej więcej

Mięso

dodany przez: Ania K. Nawet najtwardsze mięso zmięknie w gotowaniu ...... więcej więcej

Mięso mielone

dodany przez: Ania K. By mięso nie wchłaniało zbyt dużej ilości tłuszczu... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher