Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Przesolony sos

dodany przez: patryshia można go uratować dodając do niego wody, mleka, wina lub śmietany więcej więcej

Gotowanie jaj

dodany przez: SylwiaLilianna Nie gotuj jaj prosto z lodówki. więcej więcej

czym przyprawiać

dodany przez: SylwiaLilianna sałatki więcej więcej

czym przyprawiać

dodany przez: SylwiaLilianna sałatki więcej więcej

Kalafior

dodany przez: SylwiaLilianna Nieciekawy zapach więcej więcej

czym przyprawiać

dodany przez: SylwiaLilianna sałatki więcej więcej

Przesolona zupa

dodany przez: patryshia dodać do niej białko jajka (lub dwóch), ścinające się białko wchłonie nadmiar soli, potem można przecedzić zupę; można również użyć dwóch surowych ziemniaków pokrojonych w ćwiartki - zagotować więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher