Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Produkty w marynacie

dodany przez: Marzena ważny czas przetrzymywania ich w marynacie. więcej więcej

Nadmiar tłuszczu z rosołu

dodany przez: aleksa6 Nadmiar tłuszczu z rosołu drobiowego łatwo usuniemy wrzucając do niego kilka kostek lodu, wokół których zbierze się stężały tłuszczyk. więcej więcej

klarownt rosół

dodany przez: cohenna aby rosół był klarowny więcej więcej

Pasztet

dodany przez: patryshia Pasztet należy do potraw wykwintnych, chociaż powstaje z produktów całkiem zwyczajnych. Dobrze przyrządzony i ładnie podany jest atrakcją każdego stołu. Pasztet podany na zimno jest idealną przystawką. Gorący, albo tylko ciepły, może być daniem obiadowym lub kolacyjnym. Potrawę serwuje się z sosami albo z marynatami /grzybkami, śliwkami/.... więcej więcej

puszyste naleśniki

dodany przez: cohenna delikatne i smaczne naleśniki` więcej więcej

obieranie pomaranczek i cytrynek

dodany przez: karoolla1987 obieranie pomaranczek i cytrynek ze skorki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher