Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Smażone mięso

dodany przez: aleksa6 posól pod koniec smażenia, bo inaczej będzie twarde. więcej więcej

Obsuszaną kiełbasę

dodany przez: aleksa6 z której trudno jest zdjąć skórę włożyć na chwilkę do zimnej wody. więcej więcej

Kurczak do pieczenia

dodany przez: aleksa6 skropiony sokiem cytrynowym będzie bardziej soczysty więcej więcej

Mięso mielone będzie delikatniejsze

dodany przez: aleksa6 jeśli doda się oprócz bułki i jajek odrobinę gazowanej wody mineralnej. więcej więcej

Mięso lekko zmrożone

dodany przez: aleksa6 Mięso lekko zmrożone kroi się o wiele łatwiej. więcej więcej

Twarde mięso zmięknie

dodany przez: aleksa6 jak doda się do gotowania odrobinę octu. więcej więcej

Przesolona zupa

dodany przez: aleksa6 włożyć dwa obrane ziemniaki lub ubić pianę z białek i również włożyć do zupy. Odcedzić sitkiem. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher