Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

kostki rosołowe

dodany przez: aleksa6 Kostki rosołowe, maggi dodaj pod koniec gotowania. więcej więcej

Zaczęty chleb

dodany przez: aleksa6 Napoczęty chleb zakryć zwilżonym papierem pergaminowym - chleb jest dłużej świeży. więcej więcej

robiąc panierke

dodany przez: aleksa6 Robiąc panierkę do jajek należy dodać odrobinę soli i oleju - panierka jest krucha. więcej więcej

Szybciej ubije się śmietanę na sztywno

dodany przez: aleksa6 Szybciej ubije się śmietanę na sztywno jeśli doda się szczyptę cukru pudru. więcej więcej

Mleko nie wykipi

dodany przez: aleksa6 Mleko nie wykipi jeśli posmaruje się brzeg garnka masłem. więcej więcej

Rosół sporządzony ze starej kury

dodany przez: aleksa6 Rosół sporządzony ze starej kury charakteryzuje się większą smakowitością; stary drób zawiera stosunkowo duże ilości aromatu. więcej więcej

Drób przeznaczony do smażenia

dodany przez: aleksa6 Drób przeznaczony do smażenia należy po umyciu starannie obsuszyć - łatwiej się przyrumienia. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher