Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

skórka

dodany przez: SylwiaLilianna jak zdjąć więcej więcej

składniki na szaszłyki

dodany przez: karoolla1987 składniki na szaszłyki kroj na kawałki o podobnej wielkości, tylko wtedy będą gotowe o tym samym czasie więcej więcej

Sklejone daktyle

dodany przez: Marzena łatwy sposób rozdzielania więcej więcej

Sklejanie się makaronu lub ryżu podczas gotowania

dodany przez: patryshia dolać do osolonej wody trochę oleju, po ugotowaniu zawsze przelewać zimną wodą więcej więcej

Sklejanie się makaronu lub ryżu

dodany przez: aleksa6 Sklejanie się makaronu lub ryżu podczas gotowania więcej więcej

Sklejanie się folii do żywności

dodany przez: patryshia przezroczysta folia do przechowywania żywności często się skleja, aby tego uniknąć należy przed użyciem włożyć ją na kilka minut do zamrażalnika więcej więcej

Sery

dodany przez: julias Kostka cukru więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher