Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Chrupiąca panierka

dodany przez: paula26013 Jeśli tuż przed zdjęciem kotleta z patelni zwiększysz na chwilę ogień to panierka będzie bardziej chrupiąca. więcej więcej

mąka vs. H20

dodany przez: domciak Aby mąka zmieszana z wodą pozostala jednolita i nie wytworzyła grudek należy dodac do niej soli :) więcej więcej

aromat cebuli

dodany przez: cohenna aby wydobyć cały atonat z cebuli więcej więcej

Pieprzniczka bez zapychania

dodany przez: Marzena całe ziarenka pieprzu. więcej więcej

Mleko

dodany przez: paula26013 aby nie wykipiało posmarować brzegi naczynia masłem. aby nie było kożucha wrzucić do gorącego mleka kostkę lodu. więcej więcej

Ziemniak zastąpi zasmażkę

dodany przez: Marzena zamiast zasmażki więcej więcej

Aromatyczny schab

dodany przez: Marzena pomocne gożdziki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher