Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Grudki w sosie

dodany przez: trini6 Grudki w sosie przecieramy przez sito, dodajemy troche masła i pononie odgrzewamy. więcej więcej

Cebula

dodany przez: posti O płakaniu a racvzej łzach podczas krojenia więcej więcej

Błyszcząca skórka na serniku

dodany przez: Marzena potrzebne mleko i cukier więcej więcej

wyschniety ser zołty

dodany przez: karoolla1987 przywracanie swiezosci więcej więcej

Powidła czy marmolada?

dodany przez: paula26013 Jaka jest różnica między powidłami a marmoladą? Do powideł nie dodajemy cukru lub dodajemy go niewiele, to że powidła są gęste zawdzięczmy długiemu gotowaniu. Natomiast w marmoladzie ilość cukru nie powinna być mniejsza niż 1/2 masy gotowego wyrobu. Marmolada szybciej gęstnieje i jest smaczniejsza jeżeli gotujemy jednorazowo małe ilości. więcej więcej

Zielony groszek

dodany przez: Marzena pomoże cukier. więcej więcej

Dojrzale owoce kiwi

dodany przez: Marzena potrzebne jabłko więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher