Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

zdrowe ziemniaki

dodany przez: cohenna aby zapobiec utracie soli mineralnych z ziemniaków więcej więcej

Lodówka + lód

dodany przez: domciak Alby pozbyć się lodu z lodówki należy rozmrozić lodówkę szybko i bez problemów nie jest łatwo, szczególnie, gdy mamy grubą warstwę lodu (np.: w zamrażarce). Aby szybko pozbyć się tej warstwy, wystarczy wstawić do lodówki naczynie z wrzątkiem. więcej więcej

Chrupiąca gęś

dodany przez: aleksa6 Skóra pieczonej gęsi albo kaczki będzie cudownie chrupać, jeśli na kwadrans przed wyjęciem z piekarnika spryskasz ją lodowatą wodą. więcej więcej

ziemniaki

dodany przez: domciak Ziemniaki po ugotowaniu nie będą suche... więcej więcej

zapobieganie przypaleniu ciasta

dodany przez: karoolla1987 Dobrym sposobem jest przykrywanie piekącego się ciasta kawałkiem folii aluminiowej lub papieru do pieczenia – najpierw pozwól aby ciasto wyrosło a potem je przykryj więcej więcej

Cebula

dodany przez: posti O płakaniu a racvzej łzach podczas krojenia więcej więcej

Błyszcząca skórka na serniku

dodany przez: Marzena potrzebne mleko i cukier więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher