Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Złoty kolor smażonej ryby

dodany przez: Marzena kolor smażonej ryby można poprawić. więcej więcej

Awokado - co zrobić by dip nie zmieniał koloru

dodany przez: patryshia Co zrobić, gdy kolor dipów z mocno dojrzalego avocado, po jakims czasie robi sie nieciekawy (cementowy)? Podobno jak sie wrzuci do dipu z avocado jego pestke, to nie zmienia koloru, ale nie probowalam. Jesli robie dip z avocado uzywam plastikowego noza do obierania i drewnianego tluczka do roztarcia. W ten sposob avocado nie zdazy stracic... więcej więcej

Błyszcząca polewa

dodany przez: Marzena pedzelek zanurzony w koniaku więcej więcej

Biszkopt

dodany przez: trini6 Biszkopt będzie puszysty jeżeli do ubijanych żółtek dodamy łyżkę wody gorącej, a do białek łyżkę wody zimnej. więcej więcej

Musztarda

dodany przez: posti Musztarda w słoiku. więcej więcej

Robimy galaretkę

dodany przez: Marzena nie dodaj kiwi ani ananasa więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher