|
||||
Biały ser dłużej świeżydodany przez: trini6 przede wszystkim należy go dobrze odcisnąć (wilgotny ser szybciej się psuje), nastepnie posypać np. solą ziołową więcejZapach czosnkudodany przez: aleksa6 Dodatek posiekanej natki złagodzi intensywny zapach czosnku w potrawie. więcejSkórka z cytryny do kompotudodany przez: trini6 Skórki z cytryny dadane do gotującego się kompotu zapobiegają rozgotowywaniu się owoców i poprawiają aromat więcejWędlinadodany przez: paula26013 jeśli jest zbyt wyschnięta pokroić w cienkie plasterki, zalać mlekiem, a po 10 min oczyścić i podać na stół więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|