Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Fasola i groch

dodany przez: anka1984 Fasolę i groch zawsze gotuj w nieosolonej wodzie. Inaczej będą twarde w środku. Posolisz już miękkie ziarna. Tylko fasolka szparagowa wymaga gotowania z solą, bo solona po ugotowaniu nie nabierze właściwego smaku. więcej więcej

Mrozenie miesa

dodany przez: Marzena przydatna rada więcej więcej

Ciasto na placki ziemniaczane

dodany przez: Marzena potrzebna marchew więcej więcej

Zapach ryby na naczyniach

dodany przez: patryshia Woń ryby zniknie z naczyń w których były przyrządzane po przetarciu ich skórką cytryny. więcej więcej

Pulchne naleśniki

dodany przez: anka1984 Jeśli dodasz do ciasta, zamiast zwykłej, wodę gazowaną, naleśniki będą pulchniejsze. więcej więcej

Pulchne ciasto na pierogi

dodany przez: Marzena potrzebny bedzie olej. więcej więcej

Kotlet na próbę

dodany przez: Marzena minikotlecik więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher