Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Gdy przypali się garnek

dodany przez: paula26013 emaliowany należy nalać do niego wody z solą i pozostawić na kilkanaście godzin, następnie wodę zagotować a spalenizna odejdzie więcej więcej

Drób

dodany przez: Marzena czas przygotowania więcej więcej

Masło

dodany przez: paula26013 aby łatwiej utrzeć należy dodać trochę mąki. aby się nie przypaliło dodać trochę oleju. więcej więcej

Gotowanie kukurydzy

dodany przez: anlolek Jeśli gotują kukurydzę dodasz trochę soku z cytryny, ziarna zachowają złocisty kolor. więcej więcej

Pulchne naleśniki

dodany przez: anka1984 Jeśli dodasz do ciasta, zamiast zwykłej, wodę gazowaną, naleśniki będą pulchniejsze. więcej więcej

Blaty biszkoptowe

dodany przez: major161 Blaty biszkoptowe pod ciasta z owocami nie namiekną, więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher