|
||||
Swiezy szczypiorekdodany przez: Marzena Jezeli od razu nie zuzylas calego szczypiorku,wloz go do szklanki z woda i co dwa dni podcinaj jego koncowki.Wtedy tez zmieniaj wode.Szczypiorek bedzie swiezy nawet 10 dni. więcej![]() Blaty biszkoptowedodany przez: major161 Blaty biszkoptowe pod ciasta z owocami nie namiekną, więcej![]() Mleko i śmietanadodany przez: domciak Mleko nie skwaśnieje, gdy na dno naczynia w którym przechowujesz mleko włożysz kawałek chrzanu. A na pewno już mleko dłużej utrzyma świeżość, gdy dodasz do niego odrobinę soli. Kwaśnieniu mleka zapobiega również dodanie paru kropel soku pomarańczowego lub listków szałwi lekarskiej. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|