Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sztućce

dodany przez: domciak Sztućce ze stali nierdzewnej ... więcej więcej

Udane pierożki

dodany przez: trini6 sekret udanego ciasta na pierożki to połączenie mąki z ciepłą wodą. Będzie miekkie, delikatne i łatwe do klejenia. Lepiej też nie dodawać do niego białek, tylko żółtka. więcej więcej

Budyń

dodany przez: Reira Co zrobić, aby nie powstawał niesmaczny 'kożuch'? więcej więcej

mniej tłuste kotlety mielone

dodany przez: cohenna aby nie ciągnęły tłuszczu więcej więcej

Bulwy selera

dodany przez: aleksa6 powinny być twarde. Jeżeli po naciśnięciu skórka wyraźnie się ugina to znaczy że seler jest nieświeży. więcej więcej

aromatyczny czosnek

dodany przez: cohenna aby czosnek zachował swój aromat więcej więcej

aromatyczne mieso z grilla

dodany przez: karoolla1987 każdy kawałek mięsa będzie bardziej aromatyczny i soczysty, jeśli przed ułożeniem na grillu umieścisz go minimum na 30 minut w marynacie. Jeszcze lepsze bedzie gdy poleży w marynacie 12 - 24 godzin więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher