Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

chrupiąca pieczeń wołowa

dodany przez: karoolla1987 Jeśli przed włożeniem do piekarnika przez godzinę wymoczysz mięso wołowe w maślance lub kefirze, pieczeń będzie bardziej chrupiąca więcej więcej

Paluszki biszkoptowe

dodany przez: Ania K. Wyschnięte paluszki biszkoptowe zmiel i wykorzystaj do posypywania form do pieczenia. więcej więcej

Zaklinowany korek

dodany przez: patryshia Jeśli korek (albo zatyczka) tak mocno tkwi w butelce, że nie można go wyciągnąć korkociągiem, trzeba rozgrzać szyjkę butelki, pocierając ją dłońmi albo podgrzać przez chwilę zapałką więcej więcej

Jajecznica

dodany przez: trini6 jajecznica będzie wyjątkowo puszysta, jeśli jajka roztrzepiemy z dodatkiem kilku łyżek mleka lub wody mineralnej więcej więcej

mniej tłuste kotlety mielone

dodany przez: cohenna aby nie ciągnęły tłuszczu więcej więcej

Drożdże

dodany przez: Marzena zasyp cukrem więcej więcej

Sernik

dodany przez: ewa1257 puszysty sernik więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher