Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Blaty biszkoptowe

dodany przez: SylwiaLilianna Blaty biszkoptowe pod ciasta z owocami nie namiękną więcej więcej

Swieża marchewka

dodany przez: Marzena przechowuj z nacią więcej więcej

Klarowny rosół

dodany przez: paula26013 Schłodzone białko jajka ubij na sztywną pianę po czym dodaj ją do rosołu. Powoli doprowadź go do wrzenia i łyżką cedzakową zdejmij białko z resztkami włoszczyzny i mięsa więcej więcej

Pyszny sernik

dodany przez: Marzena potrzebny cukier żelujący więcej więcej

Sposób na świeżą zieleninę

dodany przez: trini6 zioła i zielenina zachowają świeżość, jeśli będziemy przechowywać je w lodówce, zawinięte w zwilżony wodą papierowy ręcznik i włożone do plastikowej torebki lub zamkniętego pojemnika. Zwiędnięte należy zanurzyć na 2 godziny do zimnej wody więcej więcej

Zakup i przechowywanie przypraw

dodany przez: amif aby zachować jak najdłużej aromat przypraw.. więcej więcej

Dojrzewanie bananów

dodany przez: Marzena potrzebne jabłka więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher