Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Dziczyzna

dodany przez: julias Potrawa z dziczyzny będzie wyjątkowo smaczna i delikatna więcej więcej

Naleśniki

dodany przez: paula26013 Ciasto na naleśniki należy robić z mleka wymieszanego pół na pół z wodą. Naleśniki są wtedy kruchsze i niełykowate. A gdy do ciasta dodasz mineralną wodę gazowaną będą nadzwyczaj puszyste. więcej więcej

Szybkie gotowanie kwaszonej kapusty

dodany przez: Marzena doskonale pomaga soda oczyszczona więcej więcej

za twarde mięso

dodany przez: cohenna jak zmiękczyć mięso w goroaniu więcej więcej

Zabarwione dłonie

dodany przez: patryshia Zabarwione ręce podczas obierania warzyw znowu odzyskają swój naturalny kolor po wyczyszczeniu ich plasterkiem cytryny. więcej więcej

Sposób na słony bulion

dodany przez: Marzena pomoże białko z jajka więcej więcej

Czosnek

dodany przez: aleksa6 Ząbki czosnku łatwiej się rozgniata, jeżeli się je przedtem posoli. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher