Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Przygotowanie kiełbasy na grill

dodany przez: patryshia Kiełbaski przeznaczone do grillowania najpierw lekko nakłuwamy lub nacinamy, aby uniknąć "wybuchu". więcej więcej

Smażenie białej kiełbasy

dodany przez: Marzena trzeba zapobiec ,aby nie pękała więcej więcej

Kuchenne zapachy

dodany przez: Afrodytka85 Jak uniknąć nie zawsze przyjemnych zapachów roznoszących się w kuchni w trakcie gotowania potraw? więcej więcej

Naleśniki

dodany przez: Marzena dodaj wodę mineralną więcej więcej

Sernik

dodany przez: ewa1257 specyficzny smak sernika więcej więcej

Wywar

dodany przez: major161 Podstawa wielu zup. więcej więcej

cynamon

dodany przez: aleksa6 Aby cynamon był najbardziej aromatyczny,kupując go,należy wybierać jak najcieńsze rurki. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher