Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Chrupiący kurczak

dodany przez: aleksa6 Podczas pieczenia kury (na grillu, w piekarniku) dobrze posmarować ją kilka razy pędzelkiem maczanym w piwie, a wtedy jej skórka przyrumieni się na złoty kolor i będzie chrupiąca. więcej więcej

Tort

dodany przez: ewa1257 tort z owocami więcej więcej

korzenie roślin

dodany przez: karoolla1987 korzenie roślin należy owinąć folia aluminiową lub umieścić w foliowej torebce; w ten sposób przeciwdziałamy ich wysuszeniu więcej więcej

Kawa

dodany przez: trini6 Kawa będzie wydajna gdy do dzbanka w którym parzymy wsypiemy szczyptę soli. więcej więcej

Karmel

dodany przez: Marzena sposób przygotowania więcej więcej

Sposób na twarde bakalie

dodany przez: Marzena pomoże parująca woda więcej więcej

Ladny kolor warzyw

dodany przez: Marzena gotować pod przykryciem lub bez więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher