Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Wskazówki dotyczące mięsa

dodany przez: amif kilka sposobów jak uzyskać lepszy smak mięsa więcej więcej

Smażenie białej kiełbasy

dodany przez: Marzena trzeba zapobiec ,aby nie pękała więcej więcej

Ciasto drozdzowe

dodany przez: Marzena sposob pieczenia więcej więcej

Brudny piekarnik, grill, brytfanna

dodany przez: patryshia należy posypać solą i podgrzewać, aż sól zbrązowieje, zetrzeć sól papierowym ręcznikiem i umyć wodą więcej więcej

Sos pieczeniowy

dodany przez: Marzena kawa rozpuszczalna więcej więcej

Sernik

dodany przez: ewa1257 specyficzny smak sernika więcej więcej

Cebula

dodany przez: aleksa6 Aby zapobiec czernienu cebuli podczas smażenia oprószamy ją wcześniej odrobiną mąki. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher