Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Baranina

dodany przez: ewa1257 inny sposób przyrządzania więcej więcej

Barszcz czerwony

dodany przez: trini6 Kilka kropli soku z cytryny dodane do barszczu tuż przed podaniem (gdy nie będzie już gotowany) wybitnie podnosi jego walory smakowe. więcej więcej

Zapach na dłoniach

dodany przez: aleksa6 Ręce, które podczas prac domowych przeszły nieprzyjemnym zapachem „umyj" plasterkiem cytryny. więcej więcej

białe pieczareczki

dodany przez: karoolla1987 jeśli umyte i pokrojone pieczarki skropisz sokiem z cytryny, nie będą ciemniały więcej więcej

Makowiec lubi pękać

dodany przez: Marzena zasady pieczenia więcej więcej

Jak usunąć plamę?

dodany przez: domciak Herbata - plamę namoczyć w ciepłym roztworze detergentu. Następnie wyczyścić alkoholem metylowym. Pozostałe plamy usunąć rozcieńczonym perhydrolem. Herbata na białym obrusie zniknie bez śladu jeśli szybko polejesz plamę sokiem z cytryny, a potem spłuczesz letnią wodą. a co w przypadku trawy ? Należy czyścić alkoholem z dodatkiem wody z... więcej więcej

Ryba

dodany przez: julias Łuska ryby łatwiej odchodzi więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher