Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

zachowanie aromatu czosnku

dodany przez: cohenna najdłużej czosnek zachowa aromat więcej więcej

Pieczenie drobiu

dodany przez: anlolek Podczas pieczenia drobiu... więcej więcej

Bulwy selera

dodany przez: aleksa6 powinny być twarde. Jeżeli po naciśnięciu skórka wyraźnie się ugina to znaczy że seler jest nieświeży. więcej więcej

Skórka kurczaka

dodany przez: trini6 Skórka kurczaka zrumieni się i bedzie chrupiąca , gdy podczas pieczenia kilka razy posmarujemy ją pędzlem maczanym w piwie. więcej więcej

Kamień z czajnika

dodany przez: paula26013 usuwanie podgrzać w czajniku (garnku) ocet rozcieńczony wodą. Odstawić i wylać po pół godziny (kamień w pralce nie schodzi w ten sposób). więcej więcej

Budyń

dodany przez: Reira Co zrobić, aby nie powstawał niesmaczny 'kożuch'? więcej więcej

Sos

dodany przez: trini6 Za gęsty sos można rozrzedzić niewielka ilością rosołu lub kwaśnej smietany. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher