Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Wyschnięte rodzynki

dodany przez: paula26013 Wyschnięte rodzynki znów staną się miękkie, gdy włożysz je na pół godziny do soku z cytryny. więcej więcej

Bekon

dodany przez: julias Żeby bekon się nie zwijał przy smażeniu więcej więcej

Sztućce

dodany przez: domciak Sztućce ze stali nierdzewnej ... więcej więcej

Srebrne patery

dodany przez: Marzena nie podawaj słonych wypieków więcej więcej

Udane pierożki

dodany przez: trini6 sekret udanego ciasta na pierożki to połączenie mąki z ciepłą wodą. Będzie miekkie, delikatne i łatwe do klejenia. Lepiej też nie dodawać do niego białek, tylko żółtka. więcej więcej

biszkopt

dodany przez: diduś piaczac placki więcej więcej

Wyrazisty smak kompotu

dodany przez: Marzena plastry cytryny lub pomarańczy więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher