|
||||
Świeża sałatadodany przez: domciak Aby sałata była świeża przez kilka dni, umyj ją dokładnie pod bieżącą zimną wodą, opłucz w wodzie gotowanej (chłodnej) i listek po listku wkładaj do nylonowej torebki. Po zamknięciu torebki połóż ją na dolnej półce w lodówce. więcej![]() Jak dawkować alkohol bez uzycia dźigera.dodany przez: Luzio Wystarczy nalewając alkohol przez poorer policzyć szybko do czterech. Jest to odpowiednik 40 ml. więcej![]() Barszcz czerwonydodany przez: trini6 Kilka kropli soku z cytryny dodane do barszczu tuż przed podaniem (gdy nie będzie już gotowany) wybitnie podnosi jego walory smakowe. więcej![]() Sztućce ze stalidodany przez: anlolek Sztućce ze stali nierdzewnej należy włożyć na 10 minut do wody, w której gotowały się ziemniaki, potem opłukać i wysuszyć. Będą jak nowe. więcej![]() Zabarwione dłoniedodany przez: patryshia Zabarwione ręce podczas obierania warzyw znowu odzyskają swój naturalny kolor po wyczyszczeniu ich plasterkiem cytryny. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|