|
||||
Świeża sałatadodany przez: domciak Aby sałata była świeża przez kilka dni, umyj ją dokładnie pod bieżącą zimną wodą, opłucz w wodzie gotowanej (chłodnej) i listek po listku wkładaj do nylonowej torebki. Po zamknięciu torebki połóż ją na dolnej półce w lodówce. więcejPuszyste ciasto na faworkidodany przez: trini6 Aby ciasto na faworki było puszyste zamiast proszku do pieczenia - wybijaj ciasto wałkiem albo tłuczkiem do mięsa, następnie zawiń je w ściereczkę i na około pół godziny włóż do lodówki. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|