Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Zakwas na żurek zimą

dodany przez: anka1984 Zakwas na żurek warto przygotować 4-5 dni wcześniej, bo zimą kwaszenie trwa dłużej niż latem więcej więcej

Ząbki czosnku

dodany przez: aleksa6 Ząbki czosnku uda się łatwo rozgnieść, jeżeli je przedtem posolimy. Podobnie postępujemy tłukąc w moździerzu pieprz, kminek lub inną przyprawę. więcej więcej

Pyszna herbata

dodany przez: Marzena pigwa więcej więcej

Gotowanie kukurydzy

dodany przez: anlolek Jeśli gotują kukurydzę dodasz trochę soku z cytryny, ziarna zachowają złocisty kolor. więcej więcej

Biale pieczarki

dodany przez: Marzena sok z cytryny więcej więcej

Miód na kwaśne potrawy

dodany przez: Marzena potrzebny miod więcej więcej

chrupiąca pieczeń wołowa

dodany przez: karoolla1987 Jeśli przed włożeniem do piekarnika przez godzinę wymoczysz mięso wołowe w maślance lub kefirze, pieczeń będzie bardziej chrupiąca więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher