Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

smaczny pasztet

dodany przez: anka1984 Jeśli chcesz, by pasztet w w piecu nie wysechł, obłóż go plasterkami słoninki. Część z nich połóż na dnie formy, a część z nich ułóż na wierzchu pasztetu. Formę na pasztet natłuść, narożniki posyp bułką tartą, a upieczony pasztet wyjmiesz z niej bez trudu. więcej więcej

zamiast pieprzu

dodany przez: anka1984 mój sposób więcej więcej

biszkopt

dodany przez: diduś piaczac placki więcej więcej

Czas pieczenia mies

dodany przez: Marzena 20 minut więcej więcej

Pomarańcza

dodany przez: ewa1257 Obieranie pomarańczy więcej więcej

Soczysty pasztet

dodany przez: Marzena slonina lub boczek więcej więcej

Marchew

dodany przez: ewa1257 gotowanie marchwi więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher