Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Przywieranie ryby do patelni

dodany przez: patryshia należy wcześniej posypać tłuszcz solą więcej więcej

Przysmak w galarecie

dodany przez: patryshia Dobra galareta nie rozpływa się na półmisku, ale też nie jest "twarda". Zawsze powinna być przezroczysta. Galaretę "codzienną" przyrządzamy z wywaru warzywnego /z dodatkiem żelatyny/ wykwintną - z odrobiną alkoholu /np. białego wina/. Przystawkę można przygotować z ryb, drobiu, mięsa lub warzyw. Bardzo smaczna galareta... więcej więcej

Przyprawy

dodany przez: ewa1257 stosuj przyprawy z umiarem więcej więcej

Przypieczony wierzch ciasta

dodany przez: SylwiaLilianna Jeżeli podczas pieczenia ciasta jego wierzch więcej więcej

przypalony tłuszcz

dodany przez: aleksa6 jeśli podczas smażenia faworków tłuszcz się przypala należy włożyć do niego surowy ziemniak więcej więcej

Przypalony spód

dodany przez: SylwiaLilianna Podczas pieczenia ciasto nie przypali się więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher