|
||||||||||
Gołąbki z grzybamiKrótki opis potrawywegetariańskie,zdrowe i pożywnePotrzebne składniki świeże grzyby - 30 dag świeża kapusta - 50 dag cebula - 2 szt. olej - 4 łyżka(i) margaryna - 2 łyżka(i) sos śmietanowy z koncentratem pomidorowym - 2 szkl. sól Etapy przyrządzania1
Głowkę kapusty oczyścić i po wykrojeniu głąba ugotować w osolonej wodzie.Następnie oddzielić liście i lekko pobić nerwy liściowe.Grzyby ugotować i pokroić.Wymieszać z posiekaną ,przesmażoną cebulą,posolić i obsmażyć.Farsz kłaść na liściach kapuścianych i zawijać je w koperty.Gołąbki obsmażyć,zalać sosem śmietanowym z koncentratem pomidorowym i dusić 30-40 minut.
Jak podawać?z sosem pomodorowym Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|