|
||||||||||
Dip amatorskiKrótki opis potrawyPodawac do krakersow, do pieczonych na grillu warzyw i ryb oraz do salatek i surówek.Potrzebne składniki szklanka jogurtu śmietankowego 10 dag twarożku 5 dag sardynek z puszki 2 łyżki ostrego keczupu dymka pol peczka szczypiorku sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Sardynki , keczup, twarozek i jogurt miksujemy. Szczypiorek i dymke drobno siekamy i mieszamy z sosem . Doprawiamy sola i pieprzem .Schładzamy.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|