|
||||||||||
Mus agrestowy z kiwiKrótki opis potrawyZupa owocowa.Potrzebne składniki 1/2 kg agrestu 2 owoce kiwi 3/4 litra wody 10 dag cukru kawałek skórki cytrynowej 1/2 laski wanilii cukier do smaku Etapy przyrządzania1
Wodę zagotowujemy z cukrem. Dodajemy oczyszczony agrest, skórke cytrynową, rozszczepioną wanilię. Gotujemy, aż agrest będzie miękki. Ocowe kiwi obieramy - jeden kroimy na plasterki, a drugi przepoławiamy. Przepołowione kiwi dodajemy do agrestu. Agrest miksujemyi przecieramy przez sito. Dosładzamy do smaku.
Podajemy schłodzony, przybrany plastrami kiwi.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|