Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Przesolony sos

dodany przez: patryshia można go uratować dodając do niego wody, mleka, wina lub śmietany więcej więcej

Przesolone ziemniaki

dodany przez: aleksa6 ubij z mlekiem i ubitym jajkiem. więcej więcej

Przesolone gotowane jarzyny

dodany przez: aleksa6 zalej wrzątkiem. więcej więcej

Przesolona zupa II

dodany przez: anka1984 Do przesolonej zupy można włożyć kilka obranych i pokrojonych w plastry ziemniaków i po 10 minutach ziemniaki wyjąć. więcej więcej

Przesolona zupa

dodany przez: patryshia dodać do niej białko jajka (lub dwóch), ścinające się białko wchłonie nadmiar soli, potem można przecedzić zupę; można również użyć dwóch surowych ziemniaków pokrojonych w ćwiartki - zagotować więcej więcej

Przesolona zupa

dodany przez: aleksa6 włożyć dwa obrane ziemniaki lub ubić pianę z białek i również włożyć do zupy. Odcedzić sitkiem. więcej więcej

Przesolona zupa

dodany przez: aleksa6 Przesoloną zupę "uratuje" duży, obrany i pokrojony w plasterki ziemniak. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher