|
||||
Pryskający olejdodany przez: patryshia Aby rozgrzany tłuszcz nie pryskał z patelni, posyp go szczyptą soli. więcejPryskający olejdodany przez: paula26013 Aby rozgrzany tłuszcz nie pryskał z patelni, posyp go szczyptą soli. więcejprrzypalone mlekododany przez: karoolla1987 Przypalone mleko da się uratować. Szybko przelej je do innego garnka, wymieszaj z cukrem waniliowym i ponownie zagotuj. Wlej mleko do dzbanka i wstaw go do zimnej wody co najmniej na 15 minut więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|