Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

rozbijanie mięsa

dodany przez: cohenna aby nie było dziury więcej więcej

Tajemnica foli aluminiowej

dodany przez: trini6 nie jest obojętne, jak się jej uzywa. Jeśli chcesz, by to, co w niej zawijasz, było długo gorące, błyszcząca strona foli musi być na zewnątrz. Jeśli chcesz w niej cos szybko upiec, to odwrotnie: na zwenątrz musi być strona matowa więcej więcej

Mleko

dodany przez: major161 Mleko nie wykipi więcej więcej

Swieże drożdże

dodany przez: Marzena jak sprawdzić czy drożdze są świeże? więcej więcej

Ciasto

dodany przez: ewa1257 Wyschnięe ciasto więcej więcej

świeże zioła

dodany przez: karoolla1987 rośliny przyprawowe liściaste dobrze jest skropić wodą i włożyć do lodówki w foliowej torebce więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher