Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Czy szparagi są świeże?

dodany przez: patryshia kupując szparagi zwracać uwagę na ich końce - powinny być jasne i soczyste, o gładkiej skórce, wtedy są na pewno świeże więcej więcej

Swieży biały ser

dodany przez: Marzena pomoże sól i ściereczka więcej więcej

Jadalne grzyby

dodany przez: Marzena nie zbierac starych i bardzo mlodych więcej więcej

Wydobądź smak zupy - szczyptą cukru

dodany przez: trini6 Cukier stosowany w małych ilościach do potraw solonych nie słodzi, ale wysubtelnia smak potrawy, np. zupy pomidorowej, kalafiora czy brukselki. więcej więcej

Swierze mleko

dodany przez: cohenna jaj utrzymać świerzość więcej więcej

Klarowny rosół

dodany przez: karoolla1987 Schłodzone białko jajka ubij na sztywną pianę po czym dodaj ją do rosołu. Powoli doprowadź go do wrzenia i łyżką cedzakową zdejmij białko z resztkami włoszczyzny i mięsa. więcej więcej

rozbijanie mięsa

dodany przez: cohenna aby nie było dziury więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher