|
||||
Grillowaniedodany przez: trini6 W trakcie grillowania staramy się przewrócić mięso lub rybę tylko jeden raz, żeby zbierający się w środku sok i tłuszcz nie przemieszczał się zbyt często w środku mięsa. więcej![]() ładny kolor rosołkudodany przez: karoolla1987 Rosół będzie miał ładny kolor, jeśli do garnka włożymy umytą łuskę od cebuli więcej![]() przechowywanie suszonych przyprawdodany przez: karoolla1987 Suszone przyprawy przechowujemy w szczelnie zamkniętych pudełkach lub słoikach, inaczej tracą cenne olejki lotne, a więc swój aromat więcej![]() marchewka i pomidorydodany przez: aleksa6 Aby marchewka i pomidory podczas gotowania nie straciły intensywnego koloru,należy razem z nimi do garnka włożyć łyżeczkę tłuszczu. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|