Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Zakręcony miód

dodany przez: Marzena żeby nie fermentował więcej więcej

twarde mięso

dodany przez: SylwiaLilianna twarde mięso więcej więcej

Śmietana

dodany przez: ewa1257 Śmietana do zupy więcej więcej

Czerwona kapucha :)

dodany przez: domciak kolor kapusty więcej więcej

Czosnek

dodany przez: ewa1257 Czosnek do pieczenia. więcej więcej

Dodatek tartej bułki

dodany przez: aleksa6 Dodatek tartej bułki do rybnej masy mielonej sprawia, że produkt końcowy będzie twardszy i jędrniejszy. więcej więcej

Wino powinno leżeć

dodany przez: patryshia butelki z winem należy przechowywać w pozycji poziomej, jest to bardzo ważne, ponieważ korek powinien być stale zanurzony w winie, inaczej wysycha i przepuszcza powietrze więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher