|
||||
długo piekące mieso na kotlecikidodany przez: karoolla1987 mięso które się długo piecze można wcześniej zmielić i uformować z nich kotleciki więcej![]() Grzyby bez smakudodany przez: patryshia nie wolno myć grzybów długo mocząc je w wodzie, lepiej jest je umyć pod bieżącą wodą więcej![]() Perliczka- klejnot na talerzudodany przez: patryshia Perliczka to szlachetny gatunek drobiu, ceniony ze względu na szczególne walory smakowe i odżywcze. Dzięki lekkiemu akcentowi dziczyzny zasługuje na miano dania wykwintnego, zaś jej wartościowe mięso zadowoli niejednego zwolennika zdrowej żywności. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|