Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

długo piekące mieso na kotleciki

dodany przez: karoolla1987 mięso które się długo piecze można wcześniej zmielić i uformować z nich kotleciki więcej więcej

Grzyby bez smaku

dodany przez: patryshia nie wolno myć grzybów długo mocząc je w wodzie, lepiej jest je umyć pod bieżącą wodą więcej więcej

Perliczka- klejnot na talerzu

dodany przez: patryshia Perliczka to szlachetny gatunek drobiu, ceniony ze względu na szczególne walory smakowe i odżywcze. Dzięki lekkiemu akcentowi dziczyzny zasługuje na miano dania wykwintnego, zaś jej wartościowe mięso zadowoli niejednego zwolennika zdrowej żywności. więcej więcej

Naleśniki

dodany przez: kotto Aby naleśniki były bardziej puszyste dodaj do ciasta gazowanej wody mineralnej. więcej więcej

klejacy makaron

dodany przez: karoolla1987 klejacy makaron więcej więcej

Temperatura i czas pieczenia ciast 5

dodany przez: aleksa6 Ciasto półfrancuskie więcej więcej

Jak podawać

dodany przez: SylwiaLilianna Koniak więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher