Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Gotowanie ryżu

dodany przez: Ania K. Ryż zachowa śnieżną biel i nie rozgotuje się....... więcej więcej

czym przyprawiać

dodany przez: SylwiaLilianna sałatki więcej więcej

Sprawdz świeżość

dodany przez: SylwiaLilianna Nieświeże jajo więcej więcej

Ciaso drożdżowe

dodany przez: ewa1257 Suche ciasto więcej więcej

Mleko

dodany przez: anlolek Mleko szybciej skwaśnieje... więcej więcej

ucieranie sera

dodany przez: karoolla1987 ucieranie sera więcej więcej

Porady - potrawy z drobiu

dodany przez: patryshia - Świeżo ubity drób, jeśli chcemy zaraz go przyrządzić, należy po oskubaniu kilka razy zanurzyć w wodzie wrzącej i zimnej na przemian. Będzie kruchy i delikatny. - Do potraw pieczonych, gotowanych i duszonych - przygotowanych z całej tuszki, a następnie porcjowanych drobiu nie rozmraża się. - Aby sprawdzić, czy drób jest ugotowany, należy... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher