Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Suróka z czerwonej kapusty

dodany przez: aleksa6 można ją podawać jako dodatek do wędzonej piersi kaczki lub pieczonej gęsie serwowanych na zimno. Dane to smakuje doskonale z kieliszkiem czerwonego wina. więcej więcej

smażenie potraw z drobiu

dodany przez: aleksa6 Do smażenia potraw z drobiu używa się margaryny lub smalcu. więcej więcej

Delikatny majonez

dodany przez: Marzena sok z cytryny więcej więcej

Ryby

dodany przez: ewa1257 Smażenie ryb więcej więcej

Klarowny rosół

dodany przez: Ania K. Aby rosół był klarowny.. więcej więcej

ciasto drożdżowe

dodany przez: cohenna jak sprawdzić czy jeż się upiekło więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher