Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Czosnek

dodany przez: ewa1257 Czosnek w oleju więcej więcej

suszone śliwki

dodany przez: Marzena pomoże herbata więcej więcej

By kurczak był złocisty

dodany przez: aleksa6 Pieczonym udkom kurczaka nadamy apetyczny kolor, jeśli przed wstawieniem do pieca posmarujmy je mieszaniną oleju i soku z cytryny. Gdy mięso zacznie się rumienić, warto je skropić z obu stron słoną wodą lub jasnym piwem. więcej więcej

Mrożonki

dodany przez: SylwiaLilianna Robiąc zupę z mrożonych warzyw więcej więcej

Jasne wnetrze garnka

dodany przez: Marzena lodyga rabarbaru więcej więcej

Jak długo piec

dodany przez: SylwiaLilianna Drożdżowe więcej więcej

Ladne pierogi

dodany przez: Marzena aby się łatwo sklejały więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher